Vi tillverkar, utvecklar och säljer produkter för träförädling och småskaligt skogsbruk. Med över 25 års erfarenhet att tillverka och erbjuda praktiska och effektiva sågverk av yttersta kvalitet är våra produkter idag starka varumärken världen runt.

Enkelhet och smidighet är viktiga ledord i vår produktionskedja. Genom företagets serviceprogram skapas även en god trygghet för dig som framtida kund. Vid beställning, vare sig de gäller en liten sågkedja eller ett stort timmerhuspaket så sker snabb hantering av din order.

Småskaliga sågverk
Vår specialitet är småskaliga sågverk och maskiner för skogsbruket.
Bamsesågen och Lumberline sawmill är våra egna svensktillverkade varumärken.
Förutom dom egna produkterna så är även företaget återförsäljare av en rad starka varumärken som bandsågverk från Trak-Met, miniskotaren Alstor, Oregon, Stihl, Makita, Gränsfors Bruk, Kranman, Lennartsfors och Portable Winch.

Vår verkstad ligger i Skellefteå kommun, i en liten by som heter Flocktjärn. Cirka 1 mil från Skellefteå. Där har vi också en butik där du hittar timringsverktyg, maskiner, skogskläder och skogsprodukter.  Företaget håller också kursverksamhet där vi anordnar timringskurser på plats vid fabriken.

Vd på företaget är Jimmy Marklund som varit företagare sedan 1988. Jimmy är själv skogsägare och trivs ute i naturen. Inom företaget jobbar också Jimmys familj, Gunilla, Joakim, Jesper och Jessica Marklund tillsammans med övriga anställda. Alla medarbetare på företaget har motorsågskörkort.

God kundkontakt

Vi har idag en stor kundkrets med nöjda kunder över hela världen. Det är mycket viktigt med en bra kundkontakt. Vi är mycket noga med att lyssna på kunder då vi tex jobbar med produktutveckling. Vi är flitiga besökare på mässor runt om i landet men också i Norge och Finland, det är en av våra starkaste mötesplatser när det gäller kundkontakt, där vi både träffar gamla och nya kunder. Vi anordnar också egna visningar och Öppet hus.

Vi har idag en egen kundtidning som heter Bamsebladet som ges ut 4/gånger om året, den handlar om träförädling och småskaligt skogsbruk. Där finns reportage från sågägare, tips, nyheter, erbjudanden, läsarbilder och mycket mer.

Vi vet att våra produkter är bra. Vi hoppas också att du ska bli en nöjd kund livet ut.

Vi besitter stort kunnande inom sågning, fräsning och timring och kan därför ge dig som kund god service & support.
Arbetsglädje och tillfredsställelse får du givetvis på köpet med våra produkter!

Välkommen!