PCW5000 – Den perfekta vinschen för skogsarbeten!
Dra vad som helst, vart som helst.

Portable Winch Co. är världens ledande tillverkare av bärbara bensindrivna vinschar.
Vinscharna är kompakta och kraftfulla. Om du arbetar borta från konventionella strömkällor, eller om du behöver bekvämligheten med obegränsad replängd, så ger dig våra vinschar den kraft du behöver!

Denna vinsch drivs av Hondas 4-takts GXH-50cc motor. Den väger 16 kg och har 1000 kg dragkraft enkel lina. Skogsarbetare älskar den på grund av dess stora kraft och de två olika hastighetsalternativen. Enkel att använda och mycket pålitlig.
PCW5000 tjänar sin ägare troget och intensivt under flera år.

Ett komplett paket för skogsarbetaren, hjälper dig att enkelt möta de många situationer du stöter på i skogen! Vinsch PWC5000, 50 meter rep, 2 stroppar, 2 karbinhakar, kätting med krok, släpkona, gripkrok, block av rostfritt stål, förvaringssäck.

Skogsvinschen har hela 5 års garanti!

Kontakta oss för mer information och broschyr!

Ring 0910-88019 eller beställ broschyr här»
Eller beställ vinschen här»

 

PCW3000 – Den idealiska vinschen för jägare!

Denna modell drivs av Hondas 4-takts GX-35cc motor. Den kompletta vinschen väger 9,5 kg och ger 700 kg dragkraft enkel lina. Anledningen till att den är så populär bland jägare är att den erbjuder bra prestanda med inbyggd transportbarhet! Den kompletteras med en rad specifika tillbehör som är anpassade för transport över långa sträckor: på en lättviktig packram, eller fastspänd på ett fordon och skyddad inuti sin väska i plast med hög motståndskraft. Denna innovativa vinsch saknar motstycke på marknaden och är perfekt för jägare. Utom räckhåll existerar inte längre tack vare denna nya teknik.