VI ERBJUDER DIG BANDSÅGVERK SOM ÄR SVENSKTILLVERKADE!
- Robust design, smarta funktioner & smidiga tillbehör!

KAMPANJPRIS
Bandsågverk med automatisk bandslip + 5st extra bandsågblad. 
Ord. pris 61.400:- exkl moms
NU! 56.000:- exkl moms

Lennartsfors bandsågverk har länge funnits på marknaden och sågverket håller en mycket hög kvalitet. Det är en gedigen bandsåg som är enkel och smidig att såga sitt virke med. Ljudnivån vid sågning är mycket låg och snittet med bandsågen ger dig minsta lilla materialspill. Lennartsfors bandsågverk passar perfekt för de flesta sågprojekt och du kan såga upp till hela 5.2 meter i standardutföranden! Sågverket klarar stockar upp till 70 cm i diameter!

EL ELLER BENSINMOTOR
Bandsågverket kan levereras med antingen elmotor eller bensinmotor. Den starka elmotorn är på 5.5 Kw och låter dig arbeta smidigt och lönsamt. Bensinmotorn är en kraftfull och driftsäker Honda GX390 med ett högt vridmoment som möjliggör att du kan såga där inte tillgång till ström finns.

Sågverken har gjutna hjul och hjulhus som bearbetas i moderna maskiner, vilket borgar för en hög kvalitet och ett sågresultat som kan jämföras med betydligt större sågverk. Sågverket går att uppgradera med smarta tillbehör och går även att förlänga om så önskas.

« SE TILLBEHÖR OCH LÄS MER OM SÅGVERKET HÄR »

Frågor, offert eller beställa? Ring 0910 – 880 19
Välkommen att kontakta oss för mer information.