Välkommen som kund hos oss!

«« DU HITTAR MENYN MED PRODUKTERNA TILL VÄNSTER

Vår specialitet är småskaliga sågverk
Våra utrustningar finns i olika storlekar och passar både proffs som hobbysågare. Vi erbjuder bandsågverk, kedjesågverk och cirkelsågverk. Sågverken finns med el eller bensindrift och som stationära eller mobila. Våra egna sågverk är svensktillverkade, tillverkade för nordiska klimat och håller en mycket hög kvalité. Eftersom vi säljer direkt från fabrik utan mellanhänder kan vi ge dig rätt pris direkt.

Garanti
Våra produkter testkörs vid fabrik, det är en trygghet för dig som kund att veta. Bamsesågen är vid leverans insjusterad och färdigmonterad. Vi lämnar 2 års garanti.

Service & support
Vi besitter stort kunnande inom sågning, skogsbruk och småskalig träförädling och kan därför ge dig som kund god service & support. Bästa och enklaste kontaktvägen är via telefon, 0910 – 880 19.

Leverans
Våra produkter levereras med lastbil. Instruktionsbok medföljer och fullständig support ges via telefon. Alternativt att man själv kommer och hämtar med en vanlig släpvagn. Då får man även en grundlig genomgång av produkten. Eftersom våra sågutrustningar är färdigmonterade vid leverans krävs inga kunskaper för montering.

Kompletta utrustningar
Vi levererar alltid kompletta utrustningar. Vid varje leverans medföljer ett antal detaljer. Så sågarna är helt kompletta vid ankomst, bara att börja såga direkt! Ex på medföljande detaljer: 1st sågsvärd, 2st sågkedjor, stockspännare, ändstocksmothåll, instruktionsbok mm.

Vill du veta mer om våra produkter?
Vi har en broschyr och dvd som vi gärna skickar hem till dig. Självklart helt kostnadsfritt!
Beställ infomaterial här »»

Är du intresserad av att veta mer om våra produkter så tveka inte att slå oss en signal.
DU ÄR VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!

 

Har du en äldre Bamsesåg?
Vi bygger om äldre sågverk. Vi kan montera ett till stativben och stocklyftare samt montera en längre sågbalk. Du kan också uppgradera din gamla såg med en ny starkare elmotor till 7,5 alt 10kw. Dessutom passar alla nya tillbehör och komplement till samtliga årsmodeller av sågverken. Vi utför även service och montering av tillbehör om så önskas. Kontakta oss för ett prisförslag.


Reservdelar till Jonsered och Lennartsfors sågverk
Under 2017 så tog vi över produkträttigheterna från Lennartsfors bandsågverk. Bandsågverket har numera fått lite enklare uppdateringar i form av en ny design och marknadsförs numera under varumärket Lumberline. Genom åren har det funnits olika versioner av sågverket som tidigare sålts genom Lennartsfors och Jonsereds varumärken.  Vi lagerhåller reservdelar, sågsvärd, bandsågblad och tillbehör till dessa modeller. Vi ser de gamla sågverksägarna som viktiga kunder och vi jobbar hårt för att ge en god service och snabba leveranser.